Välkommen till Petrusakademins undervisningsbibliotek!

Bibelskola för Alla är en gudagiven idé med syfte att öka bibelbruk och bibeltron. Många vill gå en bra bibelskola men förhindras av praktiska, och ekonomiska, omständigheter. Nu håller vi på att starta en bibelskola online www.bibelskolaforalla.se. Detta kommer att bli något utöver det vanliga. Många av Sveriges bästa bibelärare på en och samma plattform. En enda kursbok – Bibeln. Högsta möjliga kvalité till låg kostnad. Som besökare på Petrusakademin vill jag väldigt starkt rekommendera dig att (utan kostnad) skapa ett konto på www.bibelskolaforalla.se. Då ger du mig möjligheten att hålla dig informerad om denna bibelskola. Gillar du Petrusakademin kommer du att älska Bibelskola för Alla. En skola för alla innebär att det också kan bli en skola för – dig.

I denna inspelning får du lite mer information om tanken med Bibelskola för Alla.

Sven Almkvist

Sigtuna
januari 2019

Det här inlägget postades i (Information). Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *