Kategoriarkiv: (Information)

Välkommen till Petrusakademins undervisningsbibliotek!

Bibelskola för Alla är en gudagiven idé med syfte att öka bibelbruk och bibeltron. Många vill gå en bra bibelskola men förhindras av praktiska, och ekonomiska, omständigheter. Nu håller vi på att starta en bibelskola online www.bibelskolaforalla.se. Detta kommer att bli något utöver det vanliga. Många av Sveriges bästa bibelärare på en och samma plattform. En enda kursbok – Bibeln. Högsta möjliga kvalité till låg kostnad. Som besökare på Petrusakademin vill jag väldigt starkt rekommendera dig att (utan kostnad) skapa ett konto på www.bibelskolaforalla.se. Då ger du mig möjligheten att hålla dig informerad om denna bibelskola. Gillar du Petrusakademin kommer du att älska Bibelskola för Alla. En skola för alla innebär att det också kan bli en skola för – dig.

I denna inspelning får du lite mer information om tanken med Bibelskola för Alla.

Sven Almkvist

Sigtuna
januari 2019

Publicerat i (Information) | Lämna en kommentar

Tips: Följ @SvenAlmkvist och @petrusakademin på Twitter!

De sju breven.

Den 8 juli publicerades det sista avsnittet i undervisningsserien om de sju breven. Det är en textutläggande fördjupning av Uppenbarelsebokens tre första kapitel. Varför skickar Gud ett brev, en hälsning, till just dessa församlingar? Vad är det han berömmer i de olika församlingarna och vad är det han varnar för? Poängen är att i dessa brev finns ett tidslöst budskap, lika relevant idag som någonsin tidigare. Gud har någonting att säga sin församling i Sverige just nu.

Guds sju namn i Psalm 23.

Den 15 juli påbörjade vi en ny undervisningsserie i sju delar. Där synliggör Sven Almkvist Guds sju namn i Psalm 23. Psalmen är en innehållsrik psalm och täcker in hela våra liv. Följ med och upptäck de klassiska sju gudsnamnen på den Gud som vill vara den närvarande Guden i våra fruktbärande liv

Publicerat i (Information) | Lämna en kommentar